Ingrijire a părului cret si uscat Coco-nourish

Vă prezentăm noua noastră gamă de îngrijire a părului Coco-nourish pentru par cret si uscat.

Tipurile de par difera, din acest motiv chimiștii noștri Childs Farm s-au străduit în ultimele 18 luni pentru a crea Coco-nourish, noua noastră gamă de îngrijire a părului pentru părul uscat, ondulat, ondulat și texturat.

Gama Coco-nourish valorifică puterea celei mai bune ape organice de nucă de cocos și ulei de nucă de cocos din natură pentru a lăsa pletele hidratate, fără încurcături, fără încrețire și super moi la atingere. Așteptați până când simțiți și mirosul produselor! Mirosul luxuriant, tropical te va face să visezi la vacanțe.

Regimul nostru hrănitor de păr în trei etape pentru părul creț sau uscat

Dispunând de un șampon, balsam și balsam spray fără îndoială, trio-ul nostru Coco-nourish în trei pași este o necesitate pentru a hrăni și hidrata părul micuțului tău. Șamponul este formulat pentru a curăța murdăria fără a îndepărta șuvițele frumoase sau a irita scalpul sensibil, iar atunci când este urmat de balsamul care hrănește profund, părul va fi mai ușor de gestionat, mai puțin încurcat și atât de moale. Acest lucru va scuti câteva lacrimi și crize de furie în zilele de spălare!

Balsamul nostru Coco-nourish functioneaza ca un spray pentru descurcarea parului, adaugand stralucire suplimentara si un strat suplimentar de conditionare pentru a sigila umiditatea in par, ajutand in acelasi timp la descurcarea suvitelor. Este produsul perfect pentru a reîmprospăta și a condiționa părul bucle din mers sau înainte de școală dimineața.

Nuci de cocos pentru ingrediente din surse etice

Ca întotdeauna, produsele noastre sunt realizate cu ingrediente derivate în mod natural și din surse durabile, astfel încât să puteți utiliza cu încredere chiar și pe cea mai sensibilă piele.

Apa noastră de cocos este obținută din Filipine și Sri Lanka de la fermieri ecologici. Bogat în vitamine esențiale, cum ar fi vitaminele B, pentru a lăsa părul și scalpul hrănite și hidratate.

Uleiul de cocos pe care îl folosim este certificat organic și provine de la un grup de fermieri din Filipine, folosind metode tradiționale de agricultură. Nucile de cocos sunt recoltate și procesate în ulei de cocos la o unitate locală care sprijină fermierii locali și comunitățile lor. Uleiul de nucă de cocos este bogat în mod natural în acid lauric care calmează pielea și vitamina E pentru a netezi cuticulele și a etanșa umezeala în păr.

 

Cumpărați noua gamă organica Coco-nourish.

Puteți achizitiona noua gamă Coco-nourish pe site-ul nostru acum.

 

Cumpărați noua gamă organica Coco-nourish.

Puteți achizitiona noua gamă Coco-nourish pe site-ul nostru acum.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *