bine ai venit

Cine suntem

Miligram a fost infiintat in anul 2022 si este unul dintre magazinele online de produse cosmetice organice si vegane din Romania.

Miligram a fost infiintat in anul 2022 si este unul dintre magazinele online de produse cosmetice organice si vegane din Romania, fiind un mic proiect început de o familie de tineri, de curand parinti, care ofera spre comercializare produse din gama brand-ului Childs Farm din Marea Britanie,care are un portofoliu variat de produse organice si vegane pentru nou-nascuti,bebelusi si copii. Childs Farm are peste 12 ani de experienta in acest domeniu, fiind brand-ul nr. 1 din Marea Britanie pentru aceasta categorie de produse, având numeroase premii câstigate nationale cât si internationale. Produsele sunt importate direct din Marea Britanie si le gasiti atât pe site-ul nostru cât si in mediul retail,fiind prezenti cu aceasta gama si in unele farmacii.

Fiecare dintre produsele pe care le importam si le comercializam sunt testate si aprobate dermatologic si pediatric fiind dezvoltate special pentru nevoile pielii si parului micuțului tău, indiferent de tipul de piele, fie că este normală, atopica, sensibilă sau predispusă la eczeme. Dorim să te simți încrezător în rutina ta zilnică de ingrijire a bebelusului sau copilului tau, fie că este vorba de curățarea corpului, relaxarea, îngrijirea părului sau a pielii, de aceea ne dorim sa transformam baita micutului tau intr-o activitate distractiva pentru toată lumea, o combinație pentru simțurile lor, de la parfum, la spuma cu bule, pentru a eticheta povestiri inspirate, sporind acele momente împreună cu zâmbete și râsete.

Formulele de produs Childs Farm conțin peste 96% ingrediente naturale și sunt fara substanțe petrochimice primare, parabeni, uleiuri minerale sau coloranți artificiali. Atunci când utilizați produse cosmetice, componentele chimice sunt absorbite în organism. Formulele de produse Childs Farm au fost dezvoltate pentru a vă proteja bebelusul, copilul de ingredientele chimice nedorite și pentru a asigura pielea și corpul acestuia sănătoase. Ne pasă de stilul de viață sănătos și ingredientele naturale vegetariene se potrivesc eticii mărcii noastre și promovează pielea sănătoasă pe termen lung. Studii științifice, cum ar fi studiile chineze, au arătat efectele negative ale produselor de origine animală asupra corpului nostru.Majoritatea ingredientelor din cosmetice sunt absorbite de corpul nostru în timpul utilizării. De aceea produsele pe care le comercializam nu conțin ingrediente de origine animală,sunt 100% vegetariene, organice si conțin peste 96% ingrediente naturale și contribuie la sănătatea și frumusețea corpului micutului tău.
Produse fără cruzime – Ne opunem ferm testării cosmetice pe animale și sprijinim această inițiativă globală de a armoniza interzicerea testării cosmetice pe animale nu numai în Uniunea Europeană,ci și în întreaga lume.

Viziunea Miligram:
Evitând asimilarea substanțelor chimice nedorite care se găsesc în prezent în majoritatea produselor cosmetice din industria cosmetică,ne propunem să oferim o soluție completă de îngrijire personală pentru clienții care doresc să-și protejeze sănătatea fizică.
Fiecare dintre produsele noastre a fost dezvoltat special pentru nevoile pielii micuțului tău,indiferent de tipul de piele si pentru că ne dorim ca fiecare copil să fie fericit în pielea lui,fie că este normală,atopica,sensibilă sau chiar predispusă la eczeme.

Iar la Miligram credem in etică si valori bune,astfel încât să puteți folosi produsele noastre la prețuri accesibile știind că a fost luată toată grijă pentru a vă asigura că toate produsele noastre sunt cele mai bune pentru pielea micuțului dvs. și pentru planeta pe care o vor moșteni, deoarece folosim 100% plastic provenit din oceane în sticlele noastre, acesta este plastic care ar fi ajuns probabil în oceane dacă nu ar fi fost colectat ca parte a acestei scheme. Programul din care facem parte este responsabil pentru prevenirea a peste 1.000 de tone de plastic să intre în ocean în fiecare lună.

Cumpara Online

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să vă ghidați în luarea deciziilor. Puteți comanda online și nu vă faceți griji cu privire la livrare. Comenzile ajung mereu la timp.

informatii

transport

returnari

Aprobat pediatric, piele sensibila
Fabricat in Marea Britanie
Ingrediente de origina naturala
Sweet Kid