Cea mai bună gama pentru copilul tău – <strong>10 motive</strong>

10 motive pentru care gama de produse Childs Farm este cea mai bună pentru copilul tău

Ai nevoie de un motiv să crezi în produsele noastre? Vă oferim 10! La Childs Farm știm că, având în vedere toate celelalte lucruri pe care le faci ca proaspăt părinte, un lucru pentru care cu siguranță nu ar trebui să-ți faci griji este calitatea îngrijirii pielii bebelușului tău.

 

Dorim să ne asigurăm că ai încredere totală atunci când vine vorba de alegerea produselor potrivite pentru baie și spălat pentru micuțul tău, așa că citește mai departe pentru a descoperi de ce aici, la Childs Farm, credem că oferim cele mai bune produse pentru copilul tău…

 

Unu – Ferma copiilor este făcută de o mamă, pentru mame

‘’Am avut ideea pentru Childs Farm încă din 2010 – la acea vreme, ambele fiice ale mele – atunci 2 și 4 – sufereau de piele predispusă la eczeme și absolut nimic de pe piață nu era potrivit pentru pielea lor sensibilă. La fel ca mulți părinți, am fost reticent să folosesc creme medicinale sau cu steroizi, îmi doream o soluție naturală de îngrijire a pielii sensibile! Și așa s-a născut Childs Farm.

Peste 10 ani mai târziu, încă creăm produse naturale de îngrijire a pielii, potrivite pentru nou-născuți, bebeluși și copii, toate formulate cu cele mai naturale și mai blânde ingrediente posibile. Chiar și acum, în adolescență, cele două fiice ale mele încă folosesc gama pe pielea lor sensibilă – s-ar putea chiar să le vezi fețele pe unele dintre sticlele noastre! ‘’

Doi – Suntem marca nr.1 din Marea Britanie

Asta e corect! Suntem marca Nr.1 din Marea Britanie folosită de Bebelusi și Copii și Marca Natural Nr.1 pentru Bebeluși și Copii*. Aceasta este o realizare incredibilă; Fiind o marcă mică, cu mai puțin de 50 de Childs Farmers, este uimitor să știm că am învins câțiva giganți la nivel mondial pe primul loc și că atât de multe familii și-au pus încrederea în produsele noastre.

Trei – Creat special pentru pielea uscată, sensibilă și predispusă la eczeme

Toate produsele noastre sunt create având în vedere pielea uscată, sensibilă și predispusă la eczeme, astfel încât chiar și cea mai delicată piele a bebelușului va fi calmată și îngrijită cu dragoste. Gama noastră pentru bebeluși conține produse foarte hidratante, liniștitoare și hrănitoare pentru baie și corp, cu formulări cu pH echilibrat, care au același pH al pielii (5-5,5) pentru a se asigura că produsul este eficient și pentru a minimiza riscul de iritare a pielii.

Patru – Childs Farm este aprobată de pediatru și dermatolog

Știm cât de delicată este pielea bebelușului tău, motiv pentru care fiecare produs pe care îl formulăm trece prin teste clinice independente de siguranță care confirmă că este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea uscată, sensibilă și chiar predispusă la eczeme. Rezultatele studiului sunt revizuite de un dermatolog și un pediatru în funcție de criteriile lor stricte pentru a se asigura că produsul este:

Aprobat dermatologic

Aprobat pediatric

Potrivit pentru pielea uscată și sensibilă

Potrivit pentru pielea predispusă la eczeme

Potrivit pentru nou-născuți

Testat dermatologic

Testat clinic

Bâlnd cu pielea

Acum ai un lucru mai puțin de care să-ți faci griji, știind că gama noastră pentru bebeluși este blândă și sigură pentru pielea cea mai delicată.

Cinci – Produsele noastre sunt testate și iubite de părinți

Dorim să ne asigurăm că vă puteți simți cât mai încrezători în ceea ce privește folosirea produselor noastre pentru cei mici, motiv pentru care completăm, de asemenea, teste independente de utilizare pentru fiecare dintre produsele noastre; unul pe un panel de nou-născuți (0-3 luni), și altul pe un panel de copii cu eczemă diagnosticată medical (până la 18 luni).

Iată câteva dintre rezultatele uimitoare ale încercărilor noastre:

98% au fost de acord că gama pentru copii nu a provocat nicio iritare pielii copilului lor.

93% au fost de acord că bulele de culcare ale bebelușului sunt blânde și blânde cu pielea delicată a copilului meu.

92% au fost de acord că spălarea și șamponul pentru bebeluși sunt blânde și blânde cu pielea delicată a copilului meu.

87% au fost de acord că crema de scutece lasă pielea copilului meu liniștită și reconfortată.

Șase – Formulat cu ingrediente naturale și derivate natural

Pielea copiilor dumneavoastră este prioritatea noastră numărul unu, motiv pentru care folosim numai ingrediente naturale din surse etice și derivate din natură, care sunt cât se poate de amabile si blande cu pielea.

Spre deosebire de alte mărci pentru copii de pe piață, cu siguranță nu veți găsi niciun fel de rău în produsele noastre – fără petrochimice, uleiuri minerale, SLS, parabeni, coloranti! Misiunea noastră este să ne asigurăm că produsele noastre sunt cât mai naturale și blânde posibil, motiv pentru care toate produsele noastre au minimum 95% ingrediente de origine naturală.

Sapte – Produsele noastre au ajutat milioane
Este extraordinar să cred că utilizarea noastră de ingrediente amabile, naturale și eficiente în produsele care au fost făcute pentru a-mi ajuta copiii să se ocupe de pielea lor sensibilă, au ajutat acum milioane de alți copii. În fiecare zi primim scrisori, cărți poștale, poze, e-mailuri și DM-uri de la familii care au în sfârșit micuți fericiți în pielea lor – și pentru noi, chiar nu este nimic mai împlinitor de văzut!
 
Iată câteva dintre rezultatele uimitoare pe care le-am văzut anul acesta, toate datorită cremei noastre naturale hidratante pentru copii…

Opt – Suntem câștigători de mai multe premii!
La Childs Farm Ltd, am câștigat nenumărate premii de-a lungul anilor – suntem la peste 75 de premii și continuăm! Cel mai recent, spumele noastre de baie pentru bebeluși au câștigat aur pentru „Cel mai bun produs pentru baie” la Mother & Baby Awards și „Cel mai bun produs pentru bebeluși” la premiile Ocado Rising Stars. Și am câștigat Mother & Baby Range Gold Award pentru un record de 4 ori la rând!

Nouă – Produsele noastre pentru copii sunt vegane și netestate pe animale
Suntem pasionați de animale și nu ne-am testa niciodată ingredientele sau produsele pe ele. De aceea, suntem mândri că Childs Farm este aprobată de Cruelty Free International și de Programul Leaping Bunny, standardul de aur recunoscut la nivel global pentru produsele cosmetice fără cruzime. În plus, întreaga noastră gamă pentru copii este susținută de The Vegan Society pentru a fi potrivită pentru vegani. Atenție la siglele de pe spatele tuturor produselor noastre!
Zece – Childs Farm nu este doar blânda si drăguță cu pielea, ci și cu planeta.
De la furnizorii noștri din surse etice și ingredientele din surse sustenabile derivate din surse naturale, până la sticlele noastre de plastic 100% reciclate prin PCR și ambalajele complet reciclabile, puteți avea încredere că tot ceea ce facem are în vedere viitorul copiilor de astăzi.
 
Alegerea Childs Farm nu înseamnă doar să ai grijă de pielea copiilor tăi astăzi, ci și să protejezi planeta pentru viitorul lor.

Suntem foarte mândri de produsele pe care le creăm și sperăm să vă bucurați de ele la fel de mult ca și noi!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *